تبلیغات
بدو تو گرمه - آیا شکلات و شیرینی جوشهایمان را بدتر میکند؟
حرفه ای ترین قالب های وبلاگ
دانلود رایگان

بدو تو گرمه

درباره



مدیر وبلاگ:
مهدی حسنی

» صفحه نخست
» ایمیل مدیر
» ارتباط با ما
» آرشیو مطالب
» لینك آر اس اس
» طراح قالب

آرشیو مطالب

» مرداد 1389
» تیر 1389
» خرداد 1389
» لیست کامل آرشیو ماهانه

مطالب پیشین

» دانلود فیلم The Final Destination به صورت 3 بعدی
» دانلود فیلم My Bloody Valentine به صورت 3 بعدی
» دانلود فیلم Dread 2009
» اطلاعیه
» دانلود فیلم Prince of Persia: The Sands of Time شاهزاده ایرانی
» تاریخچه عدد صفر
» دانلود فیلم Centurion 2010
» دانلود فیلم Twilight Saga new moon
» دانلود فیلم Autumn
» دانلود فیلم Star Vehicle
» عجیب ترین
» هوس های مورچه ای
» دانلود آلبوم جدید استاد شجریان(غوغای عشقبازان)
» زیباترین پیامک ها عاشقانه
» ورزش های مناسب صبحگاهی برای جلوگیری از کمردرد

آمار وبلاگ

» تعداد مطالب :
» تعداد نویسندگان :
آخرین بروز رسانی :
» بازدید امروز :
» بازدید دیروز :
» بازدید این ماه :
» بازدید ماه قبل :
» بازدید کل :
» آخرین بازدید :

نویسندگان :
مهدی حسنی

.

آیا شکلات و شیرینی جوشهایمان را بدتر میکند؟

مرتبط با :
آکنه از شایعترین بیماریهای پوست است طوری که تقریبا تمام نوجوانان به درجاتی به آن دچار می شوند. این بیماری در نتیجه انسداد مجاری غدد چربی پوست ایجاد شده و سپس با افزدوده شدن التهاب و عوامل میکروبی شدت می گیرد.
آکنه غالبا در خانمها بیشتر دیده می شود ولی در عوض در مردان شدیدتر است.
مهمترین عامل افزایش ترشحات غدد سباسه است که به خصوص در صورت، سینه و پشت تمرکز دارند. با افزایش این ترشحات و انسداد مجاری غدد بتدریج عوامل میکروبی و التهاب نیز اضافه شده و علائم آکنه پدیدار می شود. شاید شایعترین سوالی که یک متخصص پوست از بیمار خود می شنود، نقش تغذیه در بروز یا شدت آکنه است.
گر چه تاکنون مطالعه ای بطور یقین رابطه آکنه و تغذیه را ثابت نکرده بود ولی در مطالعه جدیدی که در سال 2007 توسط مرکز تحقیقات دانشگاهی RMIT در شهر ملبورن استرالیا انجام گرفته است، نتایج جدیدی منتشر گردیده است.
در بررسی های انجام شده دیده شده است که میزان بروز آکنه با تغییر شیوه زندگی و تغییر رنگ و بوی زندگیها به سمت الگوی غربی، تغییر کرده است از این جهت محققان فاکتورهای موثر بر شیوه زندگی از جمله تغذیه را بررسی کردند.
در سال 1930 آکنه، بیماری شناخته شد که با به هم ریختگی متابولیسم کربوهیدرات رابطه داشت چرا که اولین مطالعات اختلال تحمل گلوکز را در بیماران مبتلا به آکنه نشان می داد.
اخیرا این موضوع مطرح شد که چگونه تغذیه بر فعالیت سیستم اندوکرین یا هورمونی فرد موثر است. کورداین در مطالعه ای نشان داد که ایندکس گلایسمیک بالا می تواند باعث شیوع بالای آکنه در این شیوه زندگی شود.
در این مطالعه 43 نفر مرد با سن 25-15 سال مبتلا به آکنه خفیف تا متوسط انتخاب شدند و این افراد هیچ درمان خوراکی یا موضعی استفاده نمی کردند. و این مردان در دو گروه مورد مطالعه قرار گرفتند. در گروه مداخله بیماران تحت رژیم غذایی با بارگلایسمیک پایین که 25% انرژی آن از پروتئین و 45% با ایندکس کربوهیدرات پایین، قرار گرفتند.
در مقابل در گروه کنترل رژیم غذایی غنی از کربوهیدرات استفاده شد. تعداد ضایعات و شدت آکنه هر ماه بررسی می شد. نتایج نشان داد در هفته 12، تعداد متوسط ضایعات در گروه با رژیم غذایی کم کربوهیدرات کاهش بیشتری نسبت به گروه کنترل داشت و وزن این گروه نیز کاهش بیشتری داشت.
در واقع بهبودی آکنه پس از رژیم غذایی با بارکربوهیدرات کم نشان دهنده این واقعیت است که شیوه زندگی و تغذیه نقش مهمی در پاتوژنز آکنه دارد. اگر چه مطالعات بیشتری برای تاثیر واقعی عوامل مجزا بر بروز آکنه لازم است.

نوشته شده توسط مهدی حسنی در سه شنبه 12 مرداد 1389

نظرات ()




Powered By mihanblog.com Copyright © 2009 by bo22garmeh
This Themplate By Bia2Garmeh.Com